Wat is het verschil tussen ‘opslaan’ en ‘lokaal’ opslaan? (Alleen bij STER)

Als u op de ster klikt, moet u kiezen tussen ‘opslaan’ en ‘lokaal opslaan’.

  • Kiest u voor ‘opslaan’, dan wordt uw selectie in de online zelf opgeslagen onder een zelf gekozen naam, en kunt u die selectie terugvinden onder ‘mijn modellen’.
  • Kiest u voor ‘lokaal opslaan’, dan wordt uw selectie opgeslagen op een door u aangegeven map op uw PC of in uw netwerk. Deze selectie kunt u later weer inladen.

 

Zie ook: Waar worden bestanden opgeslagen als ik kies voor ‘lokaal opslaan’?

 

Zie ook: Hoe open ik een ‘mijn model’? bij Wat zijn ‘mijn modellen’



Hoewel de nodige zorg aan de onderhavige stukken is besteed, aanvaarden de makers geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik hiervan in de praktijk. Het gebruik van de modellen en het vertalen van de modellen naar de praktijk/concrete casus komt derhalve volledig voor rekening van de gebruiker.